Op zondag 24 sept gaan we weer beginnen met de DBMN Ranking voor het seizoen 2023-2024. We gaan ook diverse speltypes spelen dit seizoen.

We beginnen dus op 24 sept bij DCN te Nijkerk met een 501 toernooi best of 5

Op zondag 15 oktober gaan we naar Wijk bij Duurstede voor een 170 toernooi best of 7

Zondag 12 november gaan we naar LPD in Leusden voor een Koppeltoernooi 501 best of 5

Op zondag 3 december gaan we naar Bosgenoegen in Ermelo voor een dubbel in dubbel out toernooi 301 best of 3.

Voor 2024 hebben we helaas nog geen datums omdat wij rekening willen houden met de NDB Ranking en die hebben voor 2024 nog geen datums geprikt.

Zoals jullie zien gaan wij ook variatie in het speltype hanteren. Hopelijk maken we daardoor de ranking aantrekkelijker. Er zijn voor elke ranking uiteraard punten te verdienen en aan het eind van het seizoen wordt er weer een eindtoernooi georganiseerd waar de top 32 van de Heren worden uitgenodigd en top 8 van de dames. (Mits er voldoende dames mee gespeeld hebben).

Dan zal zoals gewoonlijk op de eerste zaterdag van januari Gesloten Midden Nederland worden georganiseerd. Hier zijn dubbele punten te verdienen die meetellen voor de ranking. De Lokactie wordt later bekend gemaakt. Daarnaast zal er op zondag 29 oktober nog een kwalificatietoernooi plaats vinden waarvoor er tickets te verdienen zijn voor het ADC Toernooi die gespeeld wordt op 17 december in Ooltgensplaat. Voor informatie over zowel het kwalificatietoernooi als het ADC-toernooi moeten jullie de bekende mediakanalen en de website in de gaten houden.
Op 170 toernooien geldt de 170 pot niet. Op 301 toernooien geldt de 9 dart-pot niet.