FAQ

Er komen vragen binnen, waarvan wij begrijpen dat meer leden deze vragen hebben. Daarom verzamelen we deze voor jullie en plaatsen deze hier. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan jouw vraag per mail naar vraaghet@dbmn.nl

FAQ

Als mensen dat oprecht een bezwaar vinden kunnen wij, DBMN, dat niet tegenhouden. De DBMN kan ervoor kiezen in die gevallen zelf een locatie en tijdstip aan te wijzen om een inhaalwedstrijd te spelen.
Nee banen moeten voldoen aan de huidige eisen. Wij kunnen helemaal niet op Corona eisen keuren, dat kan slechts tijdens een wedstrijd, als er spelers en ander bezoek aanwezig is. Iedereen moet er van uit kunnen gaan dat de uitbater hiervoor zorgdraagt.
Elke horecagelegenheid moet vanuit overheidswege een deurbeleid hebben. Indien er tegenstanders binnenkomen die klachten vertonen zoals hoesten, niezen bijvoorbeeld, kan je deze perso(o)n(en) de toegang weigeren i.s.m. met de uitbater. Bij klachten zouden deze spelers/mensen de kroeg überhaupt niet moeten/mogen inkomen. De wedstrijd zal dan verzet moeten worden na een latere datum. Hierbij dient minimaal de quarantaine tijd voorbij te zijn.
De competitie is uitgesteld tot 1 januari 2021 Het afhalen van de captainsmap en benodigdheden is dus ook uitgesteld tot een nader te bepalen datum.
Het is nog niet bekend wanneer en in wat voor vorm de Martin van Ramele Trofee wordt gestart. De prioriteit ligt nu bij de competitie.