Op zondag 27 januari kwamen 43 heren en 8 dames naar Cafe Eddie’s in Houten om deel te nemen aan de 5e ranking van het seizoen.

De 8 dames werden ingedeeld in 2 poules van 4. Uiteindelijk wisten Wilma Neven, Lisette Huinck, Romy Vermeulen en Anne Dorrestijn de winnaars ronde te bereiken.

Wilma wist de halve finale met 3-0 te winnen van Lisette en Anne wist eveneens met 3-0 te winnen van Romy. Deze keer wist Wilma aan het langste eind te trekken na 2x een 2e plaats. Zij won de finlae met 4-2 van Anne.

In de herkansingsronde wist Hanneke Roelofsen de finale te winnen met 3-2 van Marieke Veen. Gedeelde 3e werden Sharon Pul en Christel Keijzer.
Bij de heren waren er 8 poules, 5 van 5 spelers en 3 van 6 spelers.

In de herkansingsronden wisten Gradus Bralts en John Nagelhout de finale te bereiken. Deze werd met 3-0 gewonnen door John Nagelhout. Gedeelde 3e plaats was voor Gangel Knevel en Wesley Kuijer.
De winnaarsronde was het Iwan Terschegget die de finale wist te bereiken door achtereenvolgens te winnen van Henk Hansen 3-1, Marco Knip 3-1 en Mitchel Wallace 3-1.

Jurrit van Essen deed dat door Rick Schrijvers 3-1, Wilco Hovius 3-0 en Martijn vd Pol 3-0 te verslaan.

In de finale wilde het niet zo voor Iwan waardoor hij de finale met 4-0 verloor van Jurrit.

De hoogste finish was voor Cees Waarlé met 115

De mystery finish is NIET gegooid.

De volgende ranking is op zondag 17 februari bij Break Out in Wijk bij Duurstede. Hopelijk tot ziens.

Klik hier voor de rankingstand