Op zondag 17 februari was het ranking circuit te gast bij Break Out in Wijk bij Duurstede. 43 heren en 10 dames waren op deze zonnige zondag middag naar Wijk bij Duurstede gekomen om deel te nemen aan de 6e ranking van dit seizoen.

Zoals altijd werd er begonnen in poules. 8 heren Pouls en 2 dames poules. Voor de 4e keer dit seizoen werd er een apart dames toernooi gespeeld. In de Herkansingsronde bij de dames wist Romy Vermeulen de finale te winnen met 3-0 van Julia Heimensen. Gedeelde 3e plaats waren voor Hanneke Roelofsen en Daniëlle Kool.
Wilma neven wist net als vorige maand de winnaars ronde met 4-1 te winnen van de Sharon Pul. Gedeelde 3e plaats waren voor Marieke Veen en Anne Dorrestijn.
Bij de heren wist vandaag de sterk spelende Michiel Sloos de dagzege op te eisen door achtereenvolgens te winnen van Jurrit van Essen 3-1, Mitchel Wallace 3-1, John Nagelhout 3-1 en in de finale van Dick Koster met 4-1. Dick bereikte de finale door met 3-2 van Nidjat Agajev, 3-2 van Gangel Knevel en met 3-0 van Gijs van Beest te winnen.

In de herkansingsronde was het Marijn van de Pol die de finale met 3-2 wist te winnen van Wesley Kuijer. Gedeelde 3e plaats waren voor Rene van Woudenberg en Marco Knip.

De hoogste finish vandaag was 154 en werd gegooid door Arnold Faverus.

De mysterie finish was 150 en werd gegooid door Wilco van Vulpen.

Op zondag 17 maart is ronde 7 en wel in Sportbar Overtime in Oudewater.

Klik hier voor de rankingstand