DBMN spelers Anton van Hemert en Kees van Wielink zijn door de Nederlandse Dartsbond geselecteerd voor het eerste paradarts interland ooit. Op 7 april a.s. zal op vakantiepark de Schatberg in Sevenum deze interland gespeeld gaan worden.

Kees van Wielink speelt in Darts Bond Midden Nederland voor Eemcafé New Wave in de vijfde divisie. Tevens staat hij gedeeld derde met Anton van Hemert op de Nederlandse ranking. Van Hemert speelt competitie in de derde divisie bij DVDVD Selectie team. Een team naam die nu wel heel toepasselijk is.

Nederland en België gaan elkaar treffen in een vriendschappelijk duel waarbij er aan beide kanten vier spelers in actie zullen komen. Dit gaat plaatsvinden tijdens het 4-Nations tournament tussen België, Luxemburg, Duitsland en Nederland dat op 7 en 8 april gehouden wordt in Sevenum.

Aan Nederlandse kant zijn hiervoor de eerste vier spelers van de NDB Ranking (van dit moment) voor uitgenodigd. Dat zijn naast Anton van Hemert en Kees van Wielink ook Ricardo Hermans en Arie van der Rassel, . Marijke Zomer zal de taak van bondscoach op haar nemen. Het Nederlandse team gaat strijden tegen de Belgen Vincent D’hondt, Serge van Belle, Bernard Martens en Jurgen Vercammen. Het precieze format van de interland wordt later bekendgemaakt.

Kees van Wielink

Kees van Wielink

Anton van Hemert

Anton van Hemert