Toon Greebe

Toon GreebeToon Greebe speelt in Darts Bond Midden Nederland bij het team The Killer Clowns. In het seizoen 2016-2017 werd hij met dit team kampioen van de ere divisie. Ook wist Toon in januari 2017 de DBMN titel binnen te halen.

In 2007 bereikte Greebe de kwartfinale van de Dutch Open darts, waar hij verloor van Edwin Max. Vervolgens maakte Toon de overstap naar de Professional Darts Corporation (PDC). Mede door het behalen van de derde ronde van de US open, waar hij overigens verloor van Phil Taylor, plaatste hij zich in 2008 voor het PDC World Championship. Tijdens dit toernooi verloor hij in de eerste ronde van Peter Manley.

Ook in 2009 deed Toon Greebe, mede door zijn twee kwartfinales in de Playerchampionship van Nuland en Wales, mee aan het PDC World Darts Championship. Hier verloor hij in de eerste van John Part met 3-0.

In april 2010 trad Greebe toe tot het HEMECO Pro Darts Team. Met het team keerde hij weer terug naar de British Darts Organisation. Bij de BDO behaalde hij onder andere de finale in Wales en de halve finale van Open England.

Toon en MartijnHoewel in 2013 door het Hemeco Pro Darts Team even afscheid werd genomen van Toon, is hij sinds 2017 weer terug als lid van dit. Waar ook oud Darts Bond Midden Nederland speler Ron Meulenkamp onderdeel van is.

Ook is Toon Greebe geselecteerd voor het Nederlands team waar hij in maart 2017 de single titel op het 4nations tournament binnen sleepte. Op hetzelfde toernooi maakte DBMN-er Martijn Kleermaker ook zijn debuut voor het Nederlands team.