Op zaterdag 25 mei a.s. vindt in Den Haag de tweede editie plaats van het dartstoernooi voor gehandicapten. Vorig jaar was dit een geweldig succes en nu is de locatie nog mooier: de Lourdeskerk in Scheveningen.


De bekende gezichten van het Nederlands paradartsteam en Darts Bond Midden Nederlanders Anton van Hemert en Kees van Wielink alsmede andere Nederlandse topspelers als Arie van der Rassel,  Michelovic van Velzen, Cliff Ruiter, Yns Snelleman, Matthijs Wissink en Henk Jager vormen zij samen met internationale toppers uit België, Engeland, Hongarije en Denemarken het deelnemersveld.  Zij strijden via een knock-out systeem om de titels, de wisselbekers en het prijzengeld!

Om 10.00 uur gaat de zaal open en vanaf 10.30 uur starten de wedstrijden en wordt er gespeeld tot en met de eerste halve finale. Hierna is er tijd om een hapje te gaan eten en wordt rond 19.30 uur
gestart met de rest van de wedstrijden. Alle wedstrijden worden gespeeld op het podium.

Grijp nu je kans en koop kaarten met 50% korting via nowonlinetickets.nl gebruik hiervoor de kortingscodes AILEEN19 of ARIEDENHAAG (zolang de voorraad strekt).