Vandaag 27-05-2018 was DBMN te gast bij DCN te Nijkerk voor 2 onafhankelijke toernooien.

De 1e was een kwalificatie toernooi voor een CLoD ticket. Hiervoor waren er 8 spelers uitgenodigd aan de hand van de Eindstand van de ranking en periode winnaars. Dit waren Jurrit van Essen, Martin van Beek, Marco Knip Dennis van de Berg, Iwan Terschegget, Driekus van Zoelen, Jeroen Louissen en Hans van de Berg. Zij werden in 2 poules verdeel en gingen uitmaken wie er naar de kruisfinales gingen.

Uiteindelijk was het in poule A Driekus van Zoelen en Iwan Terschegget en in poule B Jurrit van Essen en Dennis van de Berg die overbleven.  Iwan won zijn halve finale met 4-1 van Dennis van de Berg en Jurrit wist de halve finale met 4-0 te winnen van Driekus van Zoelen.

Jurrit van Essen ging uiteindelijk met de ticket aan de haal door de finale met 4-1 te winnen van Iwan.

Marco Knip wist tijdens de poulewedstrijden nog wel een 170 finish te gooien.

Het 2e gedeelte van de dag moesten de 32 genodigde spelers zich om 13.00 uur verzamelen.

Hier werden 8 poules van 4 spelers gemaakt aan de hand van de eindstand van de ranking. De nummers 1 en 2 gingen naar de winnaarsronde en de nummers 3 en 4 naar de herkansing ronde.

In de herkansingronde was het uiteindelijk Dick Koster die aan het langste eind trok door de finale met 3-2 te winnen van Gradus Kwarten, gedeelde 3e plaats waren hier Gradus Bralts en Lars Keizer.

In de winnaarsronde kreeg Iwan Terschegget zijn revanche van de verloren finale voor de CLoD ticket. Iwan won de finale van de eind ranking met 4-3 van Jurrit van Essen. Gedeelde 3e plaats werden Friedo van Vliet en Jeroen Louissen.

Hoogste finish van de eindranking was van Dick Koster met 123.

Winnaar CLoD ticket: Jurrit van Essen

Winnaar CLoD ticket: Jurrit van Essen

Winnaar eindranking: Iwan Terschegget

Winnaar eindranking: Iwan Terschegget