Iwan Terschegget wint bij de heren.

Op zondag 4 november 2018 was de 3e ranking van DBMN dit seizoen bij Let’s Play Darts in Leusden. In totaal kwamen er 58 mensen naar Leusden waaronder 10 dames. Dit betekende dat er, voor de eerste keer een aparte dames ranking werd gespeeld. De dames werden in 2 poules van 5 ingedeeld en de heren in 8 poules van 6.

Bij de dames waren het Romy Vermeulen, Gwendy Veneman, Anne Dorrestijn en Wilma Neven die zich plaatste voor de winnaarsronde. In de Halve finale wist Romy met 3-0 te winnen van Gwendy Veneman. De andere halve finale Wist Wilma Neven, met een 167 Finish, met 3-2 te winnen van Anne Dorrestijn. In de finale moest Wilma genoegen nemen met de 2e plaats. Romy Vermeulen was met 4-1 te sterk voor haar.

In de herkansingronde was Roosmarijn Smits die de finale met 3-1 wist te winnen van Sharon Pul. Gedeelde 3e plaats waren voor Marloes van Gelder en Christel Keijzer.

Heren
48 heren streden vandaag om de prijzen. In de winnaarsronde waren er een paar verrassingen te zien. De winnaar van de eerste ranking, Jurrit van Essen, verloor bij de laatste 8 van Martijn Pol. Nico van Os, de winnaar van ranking 2, verloor eveneens bij de laatste 8 en wel van Joeri Thomassen.
Iwan Terschegget wist uiteindelijk de finale te winnen van Martijn Pol. Iwan stond met 4-2 voor en miste veel pijlen op de dubbel waardoor Martijn nog terug kwam tot 4-4. Uiteindelijk bracht dubbel 4 Iwan de winst. Gedeelde 3e plaats waren voor Joeri Thomassen en John Nagelhout.

De herkanssing ronde werd een prooi voor Gerald Huijzenveld die de finale met 3-0 wist te winnen van Wilco Hovius. Gedeeld 3e werden hier Imraan Jahangier en Johan Verlinde.

Hoogste finish was voor Wilma Neven met 167
De mystery finish was 155 en is niet gegooid.
Er werden 13x een hoge finish gegooid en 24x een 180.

Volgende ranking is op zondag 25 november bij SDV op Sportpark Marco van Basten, Kanaalweg 174 in Utrecht.
Tot ziens in Utrecht.

Klik hier voor de rankingstand.