Overschrijven speler

Bij het invullen van dit formulier geeft de betrokkene aan dit formulier naar alle eerlijkheid ingevuld te hebben. De captains van de betrokken teams zijn beide op de hoogte en akkoord, evenals de betrokken speler. Indien het hier om een niet naar waarheid ingevuld formulier blijkt te gaan behoudt het bestuur het recht hier passende maatregelen tegen te treffen.

Indien een speler overschrijving aanvraagt naar een lager spelend team dan het team waarbij hij/zij nu staat ingeschreven, dient bij dispensatieverzoek een reden ingevuld te worden.

Verlening van dispensatie is te allen tijden ter beoordeling aan het bestuur van D.B.M.N.
Alle informatie is voor D.B.M.N. nodig om de overschrijving compleet te maken en goed te verwerken.

Overschrijving is geldig vanaf het moment dat de € 7,50 (7 euro en vijftig cent) administratiekosten zijn voldaan aan de ledenadministratie en de captain van het betreffende team in bezit is van nieuwe jaarkaart.

De administratiekosten van 7,50 euro kan worden overgemaakt naar IBAN: NL17INGB0004070610 t.n.v. DBMN Utrecht.

Doe dit o.v.v. teamnaam en achternaam

//
Indien je eerder lid ben geweest graag je oude nummer invullen. Wanneer je deze niet weet vul in “reeds eerder lid DBMN”. Ben je nog nooit lid geweest van DBMN kan je dit leeg laten!
Voeg een recente, goedgelijkende normale pasfoto bij. Een standaard pasfoto zoals je die bij iedere fotowinkel kunt laten maken voor gebruik op identiteitsbewijzen enzovoorts is prima. Wij accepteren geen uitgeknipte gezichten uit andere foto’s, of foto’s waarop de persoon niet goed te herkennen is (dus geen zonnebrillen of caps).
bijv "ere" of "3d"
Er gaat een mail van deze overschrijving naar de captain van het huidige team.
bijv "2d" of "3c"

Voorwaarden

Bij het invullen van dit formulier geeft de betrokkene aan dit formulier naar alle eerlijkheid ingevuld te hebben. De captains van de betrokken teams zijn beide op de hoogte en akkoord, evenals de betrokken speler. Indien het hier om een niet naar waarheid ingevuld formulier blijkt te gaan behoudt het bestuur het recht hier passende maatregelen tegen te treffen. Indien een speler overschrijving aanvraagt naar een lager spelend team dan het team waarbij hij/zij nu staat ingeschreven, dient bij dispensatieverzoek een reden ingevuld te worden. Verlening van dispensatie is te allen tijden ter beoordeling aan het bestuur van D.B.M.N. Alle informatie is voor D.B.M.N. nodig om de overschrijving compleet te maken en goed te verwerken. Overschrijving is geldig vanaf het moment dat de € 5,00 (vijf euro) administratiekosten zijn voldaan aan de ledenadministratie en de captain van het betreffende team in bezit is van nieuwe jaarkaart.