De eerste NDB ranking van het seizoen 2018-2019 is zeer succesvol verlopen voor de DBMN-ers. Op het door Darts Bond Midden Nederland georganiseerde toernooi ging de heren A finale tussen Michael Busscher (D.V. Jobzz – Dirty Jobzz) en Martijn Kleermaker (Bosgenoegen 3). Michael Busscher pakte uiteindelijk, in een spannende finale, de Open Midden Nederland titel. DBMN LaCo speler Jeremy van der Winkel wist de 3e plaats te bemachtigen. Bij de dames was Aileen de Graaf de sterkste. Zij versloeg regerend ranking kampioen Sharon Prins. Bij de aspiranten behaalde Massimo Balsamo een mooie tweede plaats.

Michael BusscherVele darters waren zondag 16 september aanwezig om een gooi te doen naar de eerste NDB rankingtitels. In totaal waren er 633 deelnemers naarHealth Center Hoenderdaal in Driebergen gekomen. Verdeeld over 194 heren A, 190 heren B, 91 dames, 81 junioren, 23 aspiranten, 20 meisjes, 25 paradarters en 9 specials. Niet alleen Aileen de Graaf (Dames) en Michael Busscher (Heren A) gingen er met de winst vandoor, ook Lorenzo Pronk (Heren B), Michel van Velzen (Paradarts) en Menno Lamers (Specials) wisten de titels op hun naam te schrijven en staan daarmee automatisch bovenaan op de verschillende NDB Rankings. Bij de jeugd ging de winst naar Lerena Rietbergen bij de meisjes, Jurjen van der Velde bij de junioren en Pim van Bijnen bij de aspiranten.

Bij de heren B was Lorenzo Pronk de eerste winnaar van dit seizoen. Hij versloeg Mike Everts met 4-1.

Aileen de GraafBij de paradarters is de eerste NDB Rankingtitel gewonnen door Michel van Velzen die in de finale Jack Spaanderman met 3-2 versloeg. Eerder op de dag wist hij al te winnen van Marja van Leeuwen (3-0), Harm Mellies (3-0), Kees van Wielink (3-0) en Cliff Ruiter (3-1). Bij de specials ging de winst naar Menno Lamers. Hij was met 4-2 Aant Jager de baas.

Wij feliciteren Aileen, Michael, Lorenzo, Michel, Menno, Lerena, Jurjen en Pim met hun titels!

Alle finales van Open Midden Nederland Najaarseditie, zijn hier terug te vinden.