Op zondag 14 april kwamen 36 heren en 12 dames naar Sportpark De Burcht in Nijkerk om deel te nemen aan de laatste ranking van het seizoen.

Er waren 9 heren poules en 3 dames poules. Er werd 501 best of 5 gespeeld, de speltype die we volgend seizoen willen gaan handhaven. Bij de dames was het Jeanine van de Bunt die de herkansingsronde wist te winnen van Marieke Veen. Gedeelde 3e plaats waren voor Geanne Kooiker en Gwendy Veneman.

In de winnaars ronde wist Wilma Neven de finale met 4-3 te winnen van Sharon Pul. Gedeelde 3e plaats waren voor Michelle Duinkerken en Julia Heimensen.

Bij de heren wist Gradus Bralts de verliezersronde finale te winnen met 3-2 van Gangel Knevel. Gedeelde 3e plaats waren voor Wesley Kuijer en Martijn van de Pol

In de winnaarsronde was het deze keer Nico van Os die de finale met 4-1 wist te winnen van Michel van de Bunt. Gedeelde 3e plaats waren voor Gert Renes Jr en Jeroen Louissen.

Op 19 mei is de finale dag van de ranking. Hiervoor hebben diverse spelers reeds de uitnodiging gekregen op de laatste ranking. De overige krijgen de uitnodiging per email of post toegestuurd.

Op 19 mei word er ook een kwalificatie toernooi gespeeld met als inzet een ticket voor de CLOD.
Hoop jullie daar weer te zien en diegene die niet uitgenodigd zijn tot volgend seizoen op de ranking.

Klik hier voor de eindstand

Klik hier voor de eindstand CLoD 2e periode heren

Klik hier voor de eindstand CLoD 2e periode dames

Klik hier voor de statistieken van de ranking