Op zondag 3 juni om 11:00 uur zal in Sporthal de Corlaer in Nijkerk het startschot klinken voor de Nederlandse Jeugd Team Kampioenschappen (NJTK) 2018! De dag staat in het teken van sportiviteit en gezelligheid.

De NJTK is een open team toernooi (teams bestaande uit minstens vier spelers) waaraan alle jeugdige darters mee mogen doen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een lidorganisatie van de NDB. Elk jaar mogen we een groot aantal teams verwelkomen die de strijd met elkaar aangaan voor deze nationale titel. Op alle mogelijke manieren mogen teams worden samengesteld. Bijvoorbeeld met spelers uit allerlei verschillende regio’s, jongens en meisjes gemixed, etc. Naast het dartstoernooi zijn er nog allerlei andere leuke (darts-gerelateerde) dingen te doen!

Inschrijven:

Er wordt gespeeld in twee categorieën: aspiranten (t/m 13 jaar) en junioren (t/m 17 jaar). 3 juni is de peildatum. Dit jaar is er wederom een prijs voor de meest originele teamnaam! Dus wees creatief! Schrijf je voor donderdag 31 mei GRATIS in voor dit geweldige evenement door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar info@ndbdarts.nl. Vragen kunt u tevens stellen via dit e-mailadres. Het inschrijfformulier is hier te downloaden.

 

Bron: Nederlandse Darts Bond