De LaCo jeugd van DBMN heeft een nipte zege behaald op de jeugd van de Kempense Darts Organisatie. Omdat er dit keer op de vaste locatie van het jeugdteam geen ruimte was, werd er eenmalig uitgeweken naar Sportcafe Eddie’s in Houten. Hoewel in de uitwedstrijd een redelijke gemakkelijke overwinning werd behaald, was de return alles behalve dat.

Runner-up van het JDC Junior World Darts Championship Owen Roelofs mocht het spits afbijten. Helaas lieten zijn dubbels hem in de steek en verloor Owen zijn eerste single dit zijn seizoen voor de LaCo met 3-2. Eredivisie speler Danny de Graaf maakte korte metten met zijn tegenstander en won zijn single met 3-0. Ook Romy Vermeulen kende enige problemen met haar dubbel en verloor haar singel met 3-0. Caz Stampel was zag voor zichzelf verbeterpunten maar maakte de stand weer gelijk om met 3-1 te winnen. Collin Hol maakte het vooral zichzelf lastig en verloor zijn singel met 3-1. Stand na de singles, 3-2 in het voordeel van KDO.

In de eerste koppel wedstrijd kwamen Romy en Danny nog wel op achterstand, maar wisten deze om te buigen naar een 3-1 overwinning. Het koppel Owen en Caz hadden het tegen dezelfde tegenstander een stuk lastiger, maar wisten de partij wel binnen te slepen met 3-2.

Danny vervolgde zijn koppel met Leroy Vos, die voor Romy vermeulen in de plaats kwam. Beide heren wisten hun ding te doen en wonnen deze koppel met 3-2. Owen en Caz moesten vol aan de bak tegen een sterk gooiend duo van KDO. Helaas verloren ze deze koppel met 3-2, waardoor de tussenstand op 5-4 in het voordeel van DBMN kwam.

In de teamronde was het Darts Bond Midden Nederland die als eerste op een dubbel wist te komen. Helaas was de scherpte op de dubbels weg en ging KDO alsnog met de overwinning. Een 5-5 tussenstand stond op het bord.

Flinke druk stond er dus op de solo game. Welke werd gespeeld door Jacco Bouwman. Jacco liet zich niet gek maken en bleef rustig zijn pijltjes gooien. Ondanks de spanning die op de partij stond, maakte Jacco het af met 3-0 en pakte het jeugdteam zo een nipte 6-5 overwinngen op KDO.