Heren stranden tijdens de play-offs.

Zaterdag 2 juni werden in Sporthal Corlaer in Nijkerk de play-offs gespeeld voor de LaCo heren en dames. Na een lange dag vol mooie en spannende partijen wisten de dames zich te plaatsen voor de finaledag op zaterdag 9 juni. De heren wisten goede pijlen af te leveren, maar misten op belangrijke momenten de scherpte. Dit bleek helaas dodelijk in het sterke deelnemersveld. De heren zijn hierdoor uitgeschakeld voor de finaledag.

Heren
De eerste wedstrijd van de heren was tegen BDC. DBMN begon sterk maar moest helaas hun meerdere erkennen in het team van de Bossche Darts Competitie. Met 10-7 ging de eerste wedstrijd verloren. De tweede wedstrijd was tegen DVS. Dit team had zich nog nooit in hun geschiedenis geplaatst voor de finaledag van de LaCo. Echter bleek hier de belangrijke punten niet naar DBMN te gaan en werd de wedstrijd wederom met 10-7 verloren.
De laatste wedstrijd ging de heren ging een stuk makkelijker. Bij een stand van 4-9 werd de wedstrijd gestopt, omdat door de winst van DBMN duidelijk was de BDC en DVS naar de halve finale’s gingen.

Dames
De eerste wedstrijd voor de dames van DBMN was tegen DBA. De tegenstander waarvan twee keer in de competitie nipt van werd gewonnen.  DBMN begon scherper en wist de winst naar zich toe te trekken met 7-4.
De tweede wedstrijd ging tegen de RDB zeer gelijk op. Bij een stand van 5-5 moest de sologame de beslissing brengen. Uitgerekend oud-DBMN speelster Petra Marcus beslechte het lot van DBMN en haalde voor de RDB het winnende punt binnen.
De laatste wedstrijd tegen DVS moest hierdoor dus gewonnen worden. En het liefst met een groot verschil. Echter sloeg de vermoeidheid bij de dames toe en bleek het een moeizame wedstrijd te worden. Doordat RDB op de andere baan de wedstrijd naar zich toe had getrokken, voldeed winst voor DBMN. Het laatst koppel van DBMN pakte het winnende punt en zo plaatsen de dames zich voor de halve finale van de LaCo.

Zaterdag 9 juni zullen de dames uitkomen tegen DSWN wederom in sporthal Corlaer te Nijkerk. Kom dus zaterdag naar Nijkerk en support de dames.