Terwijl de heren en de jeugd deze LaCo speelronde vrij waren mochten de dames richting Den Haag voor de altijd lastige wedstrijd tegen DSWN.

Sharon Pul mocht als eerste aan de oche verschijnen en pakte het eerste punt door een 3-0 overwinning. Diana van Eekelen volgde haar voorbeeld en won haar singel met 3-0 van Veerle Hamelink. Romy Vermeulen mocht haar eerste LaCo dames singel gooien en deed dat niet onverdienstelijk. Ook zij pakte een punt door met 3-0 te winnen. Kelly Streef had het is moeilijker, maar mede door een 118 finish wist zij de partij met 3-2 naar haar toe te trekken. Saskia van Zoeren maakte het feestje compleet door ook haar singel met 3-2 te winnen. 5-0 uit de singels tegen viervoudig kampioen DSWN.

Na de singels
In de koppels gingen de dames gewoon lekker door. Romy en Saskia pakte het eerste koppel met 3-0, waarna Diana en Kelly hetzelfde deden al gaven zij een legje weg. Ook Romy en Saskia gaven in hun derde koppel een leg weg, maar ook deze partij werd gewonnen. Bij het laatste koppel werd Kelly vervangen voor Diana van Houten. Ook DSWN ging wisselen en dit pakte voor hun goed uit. Het laatste koppel ging verloren en bracht DSWN voor het eerste op het scorebord.

DWSN leek even de smaak te pakken te hebben want ook de teamronde ging naar hun toe. Sharon Pul maakte echter aan alle illusies een eind en pakte de solo met 3-0, waardoor een 2-9 uitslag op papier stond.

Spannend in Poule B.
In de poule stond DBMN gelijk met de DBBR, gevolgd door de RDB (wedstrijd minder). Echter verloor de DBBR van de RDB, waardoor de strijd nog spannender wordt. “Met deze 9-2 hebben wij hele goede zaken gedaan en ook flink aan ons saldo kunnen werken”, aldus manager Rene van Stipriaan.