Justin van Tergouw heeft zijn Lakeside 2018 World Darts Championship Youth titel met succes weten te verdedigen. In de finale op Frimley Green wist Justin met 3 -1 te winnen van Killian Heffernan

Justin leek de eerste eerste leg van de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar Heffernan wist deze met 156 finish van Justin af te snoepen. Heffernan maakt er snel 2-0 van. Justin vindt de aansluiting met een 170 finish in de derde leg. De eredivisie speler van D.V. Jobzz – Dirty Jobzz mist 113 om 2-2 te maken. Haffernan inmiddels al op een dubbel pakt hierna de vierde leg en pakt zodoende de eerste set.

Justin lijkt er niet van geschrokken en breekt Killian Heffernan direct in de tweede set. Met een 100 finish komt hij op een 2-0 voorsprong in legs. Heffernan mist vervolgens de aansluiting te vinden door tops te missen. Justin maakt er met een 84 finish 3-0 van en zo gaan de spelers met 1-1 in sets voor heel even het podium af van de Lakeside.

In de derde set gaat Justin door waar hij mee geëindigd was in de tweede. Hij pakt direct de eerste en tweede leg. En met twee pijlen gooit hij 70 uit voor de derde leg en zo een 2-1 voorsprong in sets.

De eerste leg in de vierde set gaat via 131 finish ook naar Justin van Tergouw. Justin pakt ook 2-0. Met een 132 finish pakt Justin zijn 2e wereld titel in zijn nog jonge carrière.

Justin van harte gefeliciteerd!

Gemiddelde Justin van Tergouw: 93.04