Afgelopen weekend heeft de JDC met support van Winmau Darts een nieuw platform gelanceerd: JDC Virtual.

Een gratis platform voor spelers van alle leeftijden en niveaus. JDC Virtual heeft leuke oefenvormen en challenges en is daardoor geschikt voor zowel een beginnende darter als een ervaren darter met ambities.

Fun & training
Juist in deze tijd waarin we allemaal thuis moeten blijven is dit een leuke manier om je dart skills op peil te houden en nieuwe uitdagingen aan te gaan! Wie weet word jij in de toekomst de nieuwe Michael van Gerwen. Maar JDC Virtual is niet alleen om te oefenen, het platform biedt ook mooie uitdagingen voor de ervaren darter met ambities.

Nations Challenge
Zo kan je donderdag 30 april meedoen met de JDC Virtual Nations Challenge. Dit is voor alle leeftijden. De Nederlander met de hoogste live score op deze dag mag zich official Dutch JDC Virtual Champion noemen en plaatst zich voor de finaleronde met winnaars uit andere landen.

JDC Amateur World Darts Championship
Vanuit huis kan jij je nu ook plaatsen voor de JDC Amateur World Darts Championship. Door je gratis aan te melden op https://godartspro.com/jdc-virtual/ en diverse challanges en levels te voltooien kan jij je plaatsen voor dit mooie evenement. De JDC Amateur World Darts Championship zal eind dit jaar gehouden worden in Gibraltar met een prijzenpot van maar liefst £15.800.

Log gratis in: https://godartspro.com/jdc-virtual/

Meer informatie omtrent JDC Virtual is te vinden op:
– Facebook: JDC Virtual
– Twitter: @JDCvirtual
– Youtube: youtu.be/t6sZoIsG_dw
– Website: http://www.juniordarts.com/index.php/news
– Info over JDC Virtual WK: https://www.godartspro.com/jdc-virtual/route-to-the-rock

BRON: Nederlandse Darts Bond