De inschrijving voor het seizoen 2021-2022 is geopend! Tot 6 september a.s. is het mogelijk alle bestaande teams én nieuwe teams in te schrijven.

Is jouw team ingeschreven voor 2020-2021 en heeft het zich niet teruggetrokken? Dan hoef je NIETS te doen. Je kan nog wel spelers bijschrijven, wisselen, de speeldag of locatie veranderen.

Net als vorig jaar vinden de inschrijvingen geheel online plaats. Middels een stappenplan zul je door de inschrijfprocedure geloodst worden. Klik op onderstaande link of in het het menu Inschrijven 2021-2022. 
Bestaand team

Nieuw team

De contributie bedraagt voor het komende seizoen 45 euro per persoon.
Jeugd geboren na 31-8-2003 betaalt 25 euro!

Let op! Je dient direct na inschrijving te betalen via Ideal. Indien dit niet gebeurd is je inschrijving ook niet compleet.*

•M.u.z. van vereniging teams. Zij dienen de ideal link door te sturen naar de penningmeester

Blijft alles hetzelfde?
Het is momenteel nog te vroeg om daar antwoord op te geven. Wij proberen uiteraard de competitie te houden zoals deze bij jullie bekend is. Als echter blijkt dat wij aanpassingen moeten doorvoeren door de opgelegde maatregelen, dan zullen wij dat tijdig communiceren.

Speellocaties
Het kan zijn dat  de speellocatie ook aanpassingen heeft of nog moet doen. Een aantal speelgelegenheden kan bijvoorbeeld niet hetzelfde aantal teams laten spelen doordat er onderling altijd minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden.

Overleg daarom goed met je locatie of en wanneer je terecht kan voor de competitie. 

Zie ook dit protocol

Heb je vragen? Neem dan contact op met kantoor@dbmn.nl of bel met 030 – 6014822 (op werkdagen tussen 10.00 uur  – 13.30 uur)