Jeremy van der Winkel pakt wedstrijd met 170 finish

Gisteren stondt voor de LaCo teams de tweede speelronde op het programma. Zowel de dames als de heren namen het thuis op tegen de DOHN. De jeugd mocht het proberen in de zware uitwedstrijd tegen RDB.

Heren LaCo

Kevin Kuipers mocht de wedstrijd openen oen wint in een spannende pot met 3-2. Jeremy van der Winkel start zeer sterk aan de tweede partij en met een 170 finish wint hij zijn partij afgetekend met 3-0. Dennis van den Berg maakt er ook een spannende pot van en wint met 3-2. Jurrian van Os maakte het zichzelf te lastig maar wint wel met 3-2. John de Kruijf wint eveneens een 3-2, maar dit had ook zomaar 3 -0 voor John had kunnen zijn. Len Bouwman kan niet in de wedstrijd komen en verliest 0-3. De vorig jaar nog in de jeugd Laco spelende Donny de Jong verliest 3-1 evenals Kris de Boer. Bert van Deuveren verliest in een weliswaar mooie partij met 3-2.

Jermey van der Winkel

Jeremy van der Winkel eindigt zijn single met een 170 finish,

Bij een stand van 5-4 wordt er begonnen aan de koppels. Jeremy en Dennis winnen afgetekend met 3-0. Ook Jurrian en Kevin winnen afgetekend 3-0. John en Len verliezen helaas met 3-2 en Bert en Kris winnen de laatste koppel met 3-0.

Het eerste trio dat bestaan uit Bert, Kris en Len winnen met 2-0 en zorgen ervoor dat de winst binnen is. Zowel Jurrian, Kevin en John  als Jeremy, Dennis en Donny verliezen hun trio onnodig met ook 2-1. Donny wint mede dankzij een mooie 180-er de solo met 4-1.

Dames LaCo
Bij de dames mocht Anneloes Menger het spits afbijten. Helaas verloor zij met 3-0. Ook de tweede en derde partij gingen naar de dames van de DOHN.  Lisette Huinck verliest 3-1 en Anne Dorrestijn verliest met 3-2. Petra Marcus wint, mede door haar 180-er, met 3-1 van van haar tegenstander en Saskia van Zoeren doet dit met dezelfde cijfers.

Met een 3-2 achterstand gaan de dames de koppels in. Anneloes en Saskia winnen hun partij met 3-2. Saskia gooit in deze partij 2x 180. Anne en Petre verliezen met 3-1. Dit maken zij in hun tweede koppel goed door met 3-2 te winnen. Helaas zijn het nu Anneloes en Saskia die op hun beurt de koppel verliezen.

Om nog in de wedstrijd te blijven moet de teamgame gewonnen worden. Samen met de ingekomen Diana van Houten lukt dit ook waardoor de laatste solo de beslissing moet brengen.

Diana speelde de solo tegen Borg Jansen. Helaas verloor Diana met 3-0 en en zo ging de de winst naar de DOHN. Dohn die zonder Vanessa Zuidema naar Houten was afgereisd, omdat zij voor het Nederlands team uitkwam op het EK in Boedapest.

Jeugd LaCo
De jeugd LaCo verloor hun wedstrijd met 9-2 van een sterk RDB. RDB liet geen pijl op de dubbels liggen en dat deed DBMN te veel. Later meer…

Volgende wedstrijd.
De volgende wedstrijd van zowel de heren als dames is thuis (Cafe Eddie’s in Houten) tegen de RDB. Dus mocht je in de buurt zijn kom eens kijken en aanmoedigen.

De eerstvolgende wedstrijd van de jeugd is 24 november. Ook zij spelen thuis. Kom ze dus aanmoedigen in Sporthal Strijland in Nijkerk.