Na een lange reis naar Venlo hebben de heren zich nu al weten te plaatsen voor de play-offs op 2 juni 2018. Ook de dames doen dankzij hun overwinning goede zaken richting de play-offs.

Een lange reis naar Venlo lag de heren en dames in het verschiet. Een grappenmaker van een kroeg eigenaar deed ze versuft in een kroegje stil staan. Was dit nou wel of niet de speellocatie………. Dit bleek het geval! Tijdens de singles van de heren waren het spannende partijen. De dubbels bleken doorslaggevend. Met wat “geluk” bij de mannen van DBMN waren zij de bovenliggende partij. Met een 6-3 voorsprong werden er door interim coach John de Kruijf Sr. verrassende en vernieuwende koppels samen gesteld. Er werd in de koppels een voorsprong van 9-4 opgebouwd. Tijdens de drie trio’s werd er maar één wedstrijd verloren. Bij het begin van de solo is de stand 11-5. De tegenstander was inmiddels niet heel gemotiveerd bezig met de wedstrijd. Ondanks dat wist Erik de Noo een mooie wedstrijd af te leveren en een overtuigende 4-1 overwinning te boeken. Dit resulteerde in een eindstand van 12-5 bij de DBMN heren. Hiermee plaatsen de heren zich nu al voor de Play-offs op 2 juni.

Bij de dames gingen de singels gelijk op. Anneloes, Anne en Saskia winnen hun single. Elske en Lisette moesten helaas de partij aan hun tegenstander laten. Ook de koppels gingen weer gelijk op. Saskia en Anneloes winnen hun partij twee maal met 3-2. Elske en Lisette en Jacky en Christel verliezen hun koppel. De dames trekken de teamgame naar hun toe, waarna Anne ook nog eens de solo pakt. Waarna een 7-4 overwinnen een feit was. En gezien het programma, doen de dames erg goede zaken.

Een Limburgse goulash (heel veel exotischer ga je het niet krijgen) als afsluiter ter voorbereiding op een rumoerige terugreis richting Houten. De laatste twee wedstrijden zullen tegen DBBR (huidig Nederlands kampioen bij de heren) op 28 april en DBA op 12 mei gespeeld worden in Sportcafe Eddies te Houten (Papiermolen 3a). Toeschouwers zijn altijd welkom!