Ook de dames doen goede zaken.

In de derde speelweek van de LaCo stonden voor de heren en dames een wedstrijd tegen de RDB te wachten. Bij winst zouden de heren alleen aan kop gaan.

Bij de heren waren het Jeremy, Tino, Dennis, Jurrian , Iwan, Kris, Len, Johnny en Rob die aan de basis stonden van deze wedstrijd. Gert, Kevin, Donny en Erik stonden klaar voor een eventuele invalbeurt .

Jeremy deed eigenlijk waar hij al maanden mee bezig is, goed spel vertonen en zijn wedstrijd winnen. Tino en Dennis waren helaas niet op hun scherpst en met twee zeer degelijke tegenstanders moesten zij beide hun wedstrijden met 3-1 aan hun tegenstander laten. Jurrian pakte een strakke 3-0 winst. Iwan maakte het zichzelf erg moeilijk maar wist de partij wel met binnen te halen. Kris was vandaag helaas niet bij machten om zijn eigen niveau te halen en verloor met 3-0. Ook Len liep helaas tegen een 3-1 verliespartij op. Johnny en Rob gooien twee zeer degelijke wedstrijden en winnen hun singel met 3-1 en 3-0. En met een 5-4 stand wordt er begonnen aan de koppels.

Jeremy en Dennis en Johnny en Rob vormde de eerste twee koppels en wisten beide koppels overtuigend met 3-0 te winnen. Jurrian vormde samen met invaller Kevin het derde koppel maar verloren een degelijke wedstrijd wel met 3-1. Len en Kris verloren helaas ook hun koppel met 3-0. waardoor de stand op 7-6 kwam.

Jeremy, Dennis en Iwan maakte er een spannende wedstrijd van in het eerste trio. Maar met name door een aantal flinke scores van Jeremy wisten zei dit trio met 2-1 te winnen. Johnny, Len en Rob lieten letterlijk niks van hun tegenstander heel en wonnen afgetekend en zeer overtuigend met 2-0
Jurrian, Kevin en Donny wisten mede dankzij een prima spelende Jurrian en prima invalbeurten van Kevin en Donny ook hun trio met 2-1 te winnen na een beslissende 84 finish van Donny.

Stand na de trio’s 10-6 waarna, Iwan de solo op zich mocht nemen, maar ondanks een 3-1 voorsprong ging deze met 4-3 naar de tegenstander.

Al met al een lastige wedstrijd voor de heren van een niet te onderschatten tegenstander. Ervaring en teamspirit waren zeker doorslaggevend wat de overwinning alleen maar mooier maakt.

Dames

Na het nipte verlies tegen de DOHN was het voor de dames wel enigzins nodig om van de RDB te winnen, om in het spoort van de DOHN te blijven.

Anneloes mag wedstrijd starten en zet DBMN gelijk op voorsprong door met 3-1 te winnen. Kelly Streef, die na haar vakantie gelijk haar eerste LaCo wedstrijd mag spelen tegen haar oud teamgenoten wint met 3-0. Anne Dorrestein komt mede door een 129 finish met 2-0 voor. Helaas geeft ze deze voorsprong uit handen en verliest met 3-2. Petra Marcus verliest helaas met 3-1 tegen de ploeg waar ze vorig jaar nog deel van uitmaakte. Saskia van Zoeren pakt mede door haar 120 finish een 3-2 zege.

Met een 3-2 voorsprong wordt er aan de koppels begonnen. Kelly en Saskia winnen beide koppels. Petra en Anneloes verliezen helaas beide koppels. De teamgame gaat gelukkig wel naar de dames van DBMN, waardoor de winst binnen is.

Diana van Houten mag zich opmaken voor de solo game. Helaas was haar tegenstander van de RDB met 3-0 te sterk, waardoor het laatste punt naar haar tegenstander gaat.