Kleermaker, Dorrestijn, Roelofs, Balsamo en  Vermeulen ook kampioen.

Zaterdag 6 januari vonden in Sporthal Watergoor de Midden Nederland kampioenschappen plaats. Voor het eerst in de historie van Darts Bond Midden Nederland werd er ook gestreden om de DBMN titel paradarts. De titel werd veroverd door Anton van Hemert, die in de finale met 3-1 te sterk was voor Kees Wielink.

Martijn Kleermaker

Martijn Kleermaker

Bij de heren ging Martijn Kleermaker er met de titel van door. In een spannende finale wist de Nederlandse selectiespeler met 5-3 te winnen van Jasper van Vulpen. Fabian de Groot en LaCo selectiespeler Len Bouwman wisten beslag te leggen op de derde plaats.

Bij de dames liet de nieuwste aanwinst van het LaCo team Anne Dorrestijn gelijk een visitekaartje achter. Zij pakte de Darts Bond Midden Nederland titel door met 4-2 te winnen van haar LaCo collega Diana van Houten. Saskia van Zoeren en Christel Keijzer pakte de derde plaats. Anneloes van Stuijvenberg – Menger kon haar titel niet verdedigen. Zij verloor met 3-2 in de kwartfinale van de uiteindelijke winnares Anne Dorrestijn.

Anne Dorrestijn

Anne Dorrestijn

Bij de jeugd deden buiten mededing ook aspirant Massimo Balsamo en meisje Romy Vermeulen mee. Dit omdat zij de enige in hun categorie waren. Hierdoor zijn zij ook automatisch kampioen in hun categorie. Uiteindelijk ging de titel naar Owen Roelofs. De nummer twee van het afgelopen JDC WK was in de finale met 4-2 te sterk voor Danny de Graaf. Owen wist de finale overigens nipt te halen doordat Jacco Bouwman zijn laatste wedstrijd won van Cas Strampel in de poule. Was dit andersom geweest, dan had de finale er heel anders uitgezien.

Gesloten Midden Nederland Koppels

Jeffrey Bekema en Stephan Epe

Bij de koppels zagen we een zelfde winnaar als in 2017. Jeffrey Bekema en Stephan Epe prolongeerde hun titel ten koste van Gerrit van de Weerd en Martijn Kleermaker. Jeffrey Bekema en Stephan Epe wonnen de finale met 3-2.
Bij de jeugd werd er een poule afgewerkt. Nadat iedereen tegen elkaar had gegooid bleken Owen Roelofs en Angelo Balsamo de sterkste te zijn en pakten hierdoor de titel.

Met 70 koppels bij de senioren, 3 jeugdkoppels, 142 heren, 11 dames, 5 junioren 1 asp 1 meisje en 4 paradarters een mooie en vooral gezellige opkomst bij Gesloten Midden Nederland 2018.

Alle kampioenen op een rijtje.
DBMN kampioen Heren: Martijn Kleermaker
DBMN kampioen  Dames: Anne Dorresteijn
DBMN kampioen Paradarts: Anton van Hemert
DBMN kampioen Junioren: Owen Roelofs
DBMN kampioen Aspiranten: Massimo Balsamo
DBMN kampioen Meisjes: Romy Vermeulen

DBMN kampioen koppels senioren: Stephan Epe & Jeffrey Bekema
DBMN kampioen koppels jeugd: Owen Roelofs & Angelo Balsamo

Alle kampioenen van harte gefeliciteerd!