De kampioenen zijn bekend!
Eredivisie kampioen DVJ Dirty Jobzz zal tijdens de beker finale op 24 mei de prijzen worden overhandigd, ook zullen zij op 1 juli a.s. de D.B.M.N. vertegenwoordigen op de landelijke divisiekampioenschappen.  De overige teams zullen eerst moeten gaan strijden om te zien wie een gooi kan doen naar de titel op nationaal niveau.

De volgende kampioenen zullen in de loop van volgende week een uitnodiging per email ontvangen voor de divisiekampioenschappen
Eerste divisie: ‘t Komt Goed & Beasty Boys
De winnaar gaat op 1 juli 2018 naar Nijkerk om te strijden voor de nationale titel.

Tweede divisie: Royal Clowns, Dreamteam, D.V.H. Havana 1 & No Limit
Derde divisie: KVVA – 1, DV Houten D.Z.Z.L., #Bullseye, De Fuuk 3, Bosgenoegen 4 & D.V.Z. Tripple Impact
Vierde divisie: Break Out 5, D.C.V. The Next Generation, D.V. Jobzz – Lucky Bastards, Schothorst 2 1/2, DC Café Murk & Ramones
Vijfde divisie: Posthoorn 1, De Smarties, Dopey, Vrienden van Strijland 4, Team No Sleep, Fuuk Fuuf & K.V.V.A. 2

De winnaar van elke divisie gaat op 23 juni 2018 naar Nijkerk om te strijden voor de nationale titel.

De divisiekampioenschappen vinden plaats op zaterdag 26 mei 2018 in Sporthal de Molenwiek, Papiermolen 3 in Houten.

De derde, vierde en vijfde divisie zullen zich om 10:30 uur dienen te melden. om 2 poules te gaan beslissen welke per divisie de kruisfinales gaan spelen.
De tweede divisie schuift aan om 14:00 uur om in 2 kruisfinales te gaan starten. De eerste divisie start om 15:00 uur met een volledige Round Robin, gevolgd door 4 singles en 4 koppels.

De loting vindt op de dag zelf plaats.
Tijdens de poulefase en kruisfinales spelen de teams volgens het landelijke divisiekampioenschapssysteem. 4 singels, 2 koppels en 1 teamgame (game-format afhankelijk van de divisie best of x). De finales zullen gespeeld worden volgens het game-format dat men in het nieuwe seizoen gaat spelen.)

Alle wedstrijden worden op 2 banen te gelijk gespeeld.