Zondag 23 februari waren we met de DBMN Ranking te gast bij LPD Leusden. Op deze regenachtige dag kwamen 56 heren en 10 dames naar Leusden om een pijltje te gooien.

Zoals altijd werd er in poules gespeeld. In de herkansingsronde was het deze keer Cor Verbeek die er met de winst vandoor ging door in de finale met 3-1 te winnen van Koert van der Sprong. Gedeelde 3e plaats waren er voor Bert Reijerse en Johan Verlinde.

10 dames speelde eerst in poules om te bepalen waar in de knock out sheet zij terecht kwamen. Net als 2 weken geleden ging de finale tussen Diana van Eekelen en Anne Dorrestijn, en net als 2 weken geleden wist Diana met 4-3 te winnen van Anne. Gedeelde 3e plaats waren voor Romy Vermeulen en Sharon Pul.

In de winnaarsronde was het Jeremy van der Winkel die de 3e dagzege opeiste door in de finale met 4-2 te winnen van Patrick Boer. Massimo Balsamo en Danny Ruig werden gedeeld 3e.

Er werden vandaag 42x een 180 gegooid en 16 hoge finishes. De hoogste finish van de dag was 157 en werd gegooid door Marco Pallandt. De Mysterie finish was 146 en werd niet gegooid.

Jeremy van der Winkel, Patrick Boer en Massimo Balsamo

Met nog 2 rankings te gaan zullen er diverse mensen moeten komen om in aanmerking te komen voor de finale dag of voor het kwalificatie toernooi van de NDB Masters.

De volgende ranking is op 15 maart en dan zijn we te gast bij Bosgenoegen in Ermelo.