Zondag 9 februari waren we te gast bij SPDC in Woerden voor de 7e ranking van dit seizoen. Vanwege de slechte weersverwachting waren er maar 35 heren en 6 dames naar Woerden gekomen.

Zoals altijd werd er begonnen in poules. 2 dames poules van 3 en 8 heren poules van 4 en 1 poule van 3  spelers. De poules van 3 speelde 2x tegen elkaar.

In de herkansingsronde was het deze keer Boaz Vugts die er met de dagzege vandoor ging door de finale met 3-1 te winnen van Arnold Faverus. Gedeelde 3e plaats waren er voor Eric Eggenkamp en Cor Verbeek.

Bij de dames was er geen herkansingsronde. Alle 6 de dames werden aan de hand van hun plaats in de poule geplaatst in de Knock out Sheet. Anne Dorrestijn stond voor de 7e keer in de finale  en net als 2 weken geleden was Diana van Eekelen haar tegenstander. Het zag er goed uit voor Anne want ze kwam op een 3-1 voorsprong. Maar Diana wist zich terug te vechten tot 3-3. In de beslissende leg kreeg Diana zelfs nog 3 matchdarts tegen maar wist uiteindelijk met dubbel 4 de wedstrijd voor zich te beslissen. Daarmee wist Diana, net als Anne, zich ook te kwalificeren voor het kwalificatie toernooi voor de NDB masters die op donderdag 14 mei gespeeld gaat worden.

In de winnaarsronde bij de heren waren er wel een paar verrassingen. Zo verloor Iwan Terschegget in de eerste ronde van Menno Lammers, helaas was de 2e ronde voor Menno al het eindpunt. Ronald Simon en Donny de Jong wisten ook een ronde verder te komen. Maar uiteindelijk was het toch weer Jeremy van der Winkel die de finale wist te bereiken. Zijn tegenstander was deze keer Dietger Ekelmans. Dietger wist de finale met 4-1 te winnen van Jeremy en plaatste zich met deze dagzege ook voor het kwalificatie toernooi voor de NDB Masters. Gedeelde 3e plaats waren er voor Ricardo van Hemert en Wilco Hovius.

De hoogste finish van de dag kwam op naam van Dietger Ekelmans met 150. De mysterie finish was 118 en deze was niet gegooid.

Op zondag 23 februari is ranking nummer 8 en dan zijn we te gast bij LPD Leusden.