Afgelopen zaterdag werd er voor het eerst dit ranking seizoen op zaterdag avond gespeeld. Locatie voor deze vierde HoSS ranking was Breakout Dartsvereniging in Wijk bij Duurstede.Ondanks dat er door vele op deze avond Sinterklaas gevierd werd, kwamen er toch 39 darters naar Wijk. Op deze avond zouden ook de eerste 2 plaatsen bekend worden voor deelname aan de Champions League of Darts. En op deze avond bleek dat dit ook nog heel spannend te gaan worden.

In de winnaarsronde waren het uiteindelijk Iwan Terschegget en Dennis van de Berg die tegenover elkaar stonden in de finale. Dennis wist deze finale met 4-2 te winnen en ging door deze overwinning Iwan voorbij op de ranking stand. De 3e plaats was voor Martin van Beek en Jeroen Louissen.

In de verliezersronde/herkansingsronde wist Sascha Aarsen de winst te pakken door met 3-0 te winnen van Marco van der Poel.Gedeeld 3e werden hier Jordy Weyrer en Stef de Grood

Tim van Berkel gooide 142 uit en dit was de hoogste finish voor vandaag.

De Mistery finish was 129 en deze is niet gegooid. Er werden deze avond 5x 180 gegooid en 7 hoge finishes.

We hebben bij de heren nu 2 koplopers met 40 punten namelijk Driekus van Zoelen en Dennis van de Berg gevolgd door Iwan Terschegget met 39 punten. Kijk voor de rankingstand hier.

De eerste genodigden voor de CLoD finale zijn;
Driekus van Zoelen en Dennis van den Berg bij de heren.
Anne Dorrestijn en Diana van Houten bij de dames.