van Tergouw pakt zijn eerste internationale senioren titel.

In de Royal Yacht Club in het Belgische Antwerpen werd zondag gestreden om de titels van de Belgium Masters. Hierbij waren de DBMN-ers zeer succesvol. Want bij de heren wist Justin van Tergouw zijn eerste internationale titel in de wacht te slepen. Bij de junioren was het Danny de Graaf die de titel greep.

Justin op de foto met Glen Durrant die hij in de finale weet te verslaan.Justin van Tergouw wist zich te plaatsen voor de finale door in de halve finale met 2-1 in sets te winnen van Willem Mandigers. In de finale trof Justin Lakeside kampioen Glen Durrant. Durrant was de zaterdag er voor al succesvol door Open België op zijn naam te schrijven. In de finale was Justin met 2-1 in sets de sterk voor de wereldkampioen.

Danny de Graaf winnaar Boys Belgium OpenDe finale van de junioren was een onderonsje tussen twee Danny’s. Danny de Graaf en Danny Jansen namen het tegen elkaar op in de finale van de Belgium masters. Danny Jansen nam al snel een 4-1 voorsprong, maar hij moest uiteindelijk met 5-4 zijn meerdere erkennen in Danny de Graaf.

Bij de dames was Aileen de Graaf de beste DBMN-er en tevens Nederlandse dame. Ze verloor in de halve finale van Deta Hedman met 5-3.

Bij de G-darts wist Anton van Hemert de kwartfinale te bereiken. Helaas was de uiteindelijke winaar Vincent d’Hondt zijn eindstation.

Hieronder enkele andere resultaten van Midden Nederlanders.

Heren
Michael Busscher – laatste 32 (verslaat Martin Atkins. Verloren van Gary Robson)
Martijn Kleermaker – laatste 64
Ron van Swol – laatste 128
Iwan Terschegget – laatste 128 (verloor van Justin van Tergouw)
Pascal Verhoog – laatste 128
John Nagelhout – laatste 128
Dennis Bouwmeester – laatste 256
René van Woudenberg laatste 256
Jurrit van Essen – Laatste 256 (verloor van Justin van Tergouw)
Jeroen Sopers – laatste 256

Dames

Anne Dorrestijn – laatste 64
Romy Vermeulen – laatste 64

Helaas hebben wij niet van iedereen de uitslagen. Dus mocht je nog namen weten, laat vooral een bericht achter in het commentaar hieronder.