In sportcentrum Vlaardingen werd de tweede NDB ranking van het seizoen gehouden. Jurrit van Essen en John Nagelhout, beide spelend voor No Limit uit de eerste divisie, wisten hierbij de finale te bereiken. In de finale kwam John nog wel op een 1-0 voorsprong, maar daarna was het Jurrit van Essen die geen leg meer afgaf en zo de tweede ranking bij de Heren B won. Rene van Woudenberg wist het DBMN podium compleet te maken. Hij werd derde nadat hij de halve finale van John had verloren.

Bij de heren A was Martijn Kleermaker de beste DBMN-er. Hij verloor in de halve finale van de uiteindelijke winnaar Maik Kuivenhoven. Martijn neemt in de ranking stand nu wel de eerste positie over van Michael Busscher. Beste DBMN dame was Aileen de Graaf. Zij verloor ook in de halve finale. Anita van der Velden was haar eindstation.

Bij de meisjes wist Romy Vermeulen de verliezersronde te winnen. Bij de aspiranten kwam verliezend finalist van OMN Massimo Balsamo tot de kwartfinale. Bij de junioren kwam Owen Roelofs als beste DBMN-er uit de bus. Hij verloor in de kwartfinale.

Bij de paradarters was het Kees Wielink die de kwartfinale wist te halen. Hierdoor was hij in deze categorie de beste Midden Nederlander.