Zondag 15 december was alweer de 5e ranking van dit seizoen. Er kwamen 44 heren en 9 dames naar Sportcafé Overtime in Oudewater. Weer een leuk aantal. Zoals gewoonlijk werd er in poules begonnen. 11 heren poules en 3 dames poules.

In de herkansingsronde was het uiteindelijk Patrick van den Brink die de finale met 3-1 wist te winnen van Max Werdler. Gedeelde 3e plaats waren voor Menno Lammers en Pascal Verhoog.

De 9 dames speelde eerst in 3 poules van 3. De dames werden aan de hand van de behaalde resultaat in de poule ingedeeld in de knock out sheet. Uiteindelijk was er voor de 5e keer een finale tussen Anne Dorrestijn en Sharon Pul. Na 3 verloren finales wist Anne deze keer wel aan het langste eind te trekken door de finale met 4-1 te winnen. Gedeelde 3e plaats waren voor Christel Keijzer en Wilma Neven.

In de winnaarsronde was het weer Jeremy van der Winkel die met de dag winst ervan door ging door de finale te winnen van Arjan Luijendijk met 4-0. Gedeelde 3e plaats waren er voor Patrick Boer en Dominique Olsthoorn.

Winnaars ranking 5 Jeremy van der Winkel en Anne Dorrestijn

Er werd 18x een 180 gegooid waarvan 7 stuks door Jeremy. Er werden er 6 hoge finishen gegooid waaronder de mysterie finish van 142 die tevens de hoogste finish van de dag was.

Op Zaterdag 4 januari zijn wij in sporthal Watergoor voor de Gesloten Midden Nederland. Hier mogen alleen leden van DBMN aan mee doen.

De volgende ranking is op zondag 26 januari bij DCN in Nijkerk.

Dan wens ik jullie nog fijne feestdagen en een gezond 2020 en hoop jullie weer te zien op 4 januari in Nijkerk.