Aileen de Graaf is een week na winnen van de Finder Darts Masterd Nederlands Kampioene geworden. In de finale was ze met 4-2 te sterk voor Femke Herms. Diane van Eekelen wist de verliezersronde bij de dames op haar naam te schrijven. Ook drie mooie derde plaatsen voor Danny de Graaf, Jeroen Louissen en Anton van Hemert, in de categorieën Junioren, Heren B en paradarts.

Dames

Foto: Evert Zomer

Aileen de Graaf volgt Sharon Prins op als Nederlands Kampioen. Diezelfde Sharon Prins was verantwoordelijk voor de uitschakeling van Saskia van Zoeren bij de laatste 16. Ook Anneloes Menger behaalde de laatste 16. Daar was Vanessa Zuidema haar eindstation.

Nadat Diana van Eekelen van oud LaCo speelster Stephennie van Hierden had verloren, liet ze zich niet nogmaals het kaas van het brood eten en verloor daarna niet meer. Hierdoor wist zij verliezersronde op haar naam te schrijven. Stephennie verloor in de winnaarsronde bij de laatste 32 van Vanessa Zuidema.

Heren

Martijn Kleermaker en Daniël Brouwer waren de beste Midden Nederlanders bij de heren A. Martijn verloor bij de laatste 16 van de uiteindelijke finalist Jelle Wachtmeester met 3-4. Daniël Brouwer verloor zijn wedstrijd bij de laatste 16 met 4-2 van Lakeside debutant Chris Landman.

Bij de Heren B was Sjoerd Pijs het eindstation voor Jurrit van Essen bij de laatste 32. Diezelfde Pijs was ook voor LaCo speler Kevin Kuipers te sterk bij de laatste 16. Jeroen Louissen behaalde een mooie 3e plek bij de heren B. Hij verloor de halve finale met 3-1 van de uiteindelijke winnaar Jon Wheatman.

Junioren

Bij de junioren met 82 deelnemers wist Danny de Graaf een mooie derde plaats te bemachtigen. In de halve finale kwam hij nipt te kort en verloor met 3-2 van de verliezend finalist Roy Rietbergen.
AJT Junioren winnaar Donny de Jong verloor zijn partij bij de laatste 16 van Gian van Veen.

Meisjes

Romy Vermeulen moest het in haar kwartfinale opnemen tegen Lerena Rietbergen. Lerena wist deze partij te winnen van Romy met 3-1.

Paradarts

Anton van Hemert behaalde een mooie derde plaats bij de paradarters. Hij kwam nipt te kort voor een finaleplaats. Arie van der Rassel was in de halve finale met 3-2 te sterk voor Anton.

Andere Midden Nederlanders

Uiteraard waren er meerdere Dart Bond Midden Nederlanders actief op Gesloten Nederland. Helaas hebben wij niet iedereen in de gaten kunnen houden. Toch benieuwd naar hun verdiensten? Bekijk dan alle uitslagen hieronder.

Uitslagen Heren A

Uitslagen Heren B

Uitslagen Dames

Uitslagen Junioren

Uitslagen Junioren verliezersronde

Uitslagen meisjes 

Uitslagen meisjes verliezersronde

Uitslagen Aspiranten

Uitslagen Aspiranten verliezersronde

Paradarters

Paradarters verliezersronde