Op zondag 18 februari was er op sportpark de Burcht te Nijkerk de 5e HoSS ranking van dit seizoen. Er kwamen 46 deelnemers naar Nijkerk deze werden verdeeld in 8 poules van 5 of 6 deelnemers.

Om half 4 werd er geloot voor de knock out fase. In de herkansing ronde was het deze keer Christel Keijzer die met de eer ging strijken door de finale met 3-0 te winnen van Gradus Kwarten. Gedeelde 3e plaats hier waren voor Simon Wetzel en Marc Habers.

In de winnaarsronde stond Iwan Terschegget weer in de finale maar net als op de 4e HoSS ranking moest die genoegen nemen met de 2e plaats. Hij verloor vandaag de finale met 4-2 van Jurrit van Essen. Gedeelde 3e waren Gert Renes Jr en Ronald van de Bor.

De hoogste finish van op sportpark de Burcht was een 155 finish welke werd gegooid door Ronald vd Bor. De Mistery Finish was 151 en is niet gegooid.

De stand is hier te vindene.

Graag zien we jullie alle weer op de HoSS ranking nummer 6 en deze word, i.v.m verbouwing NIET in het schuurtje gespeelt, maar op zondag 11 maart in ’t Haventje te  Hardenwijk.